monitorji - An Overview

Wiki Article

Obvezni piškotki Obvezni piškotek je vedno omogočen, da stran ščiti pred vdori in omogoča boljšo uporabniško izkušnjo. Obvezni piškotek nikomur ne posreduje nobene osebne informacije.

V primeru, da želite izbrisati piškotke iz vaše naprave, vam svetujemo, da se držite opisanih postopkov, s tem pa si boste najverjetneje omejili funkcionalnost ne samo našega spletnega mesta, ampak tudi večino ostalih spletnih mest, saj je uporaba piškotkov stalnica velike večine sodobnih spletnih mest.

Najprej morate poznati izobrazbeno in poklicno ozadje računalniškega tehnika ter njihovo priljubljenost tako, da obiščete njihovo spletno stran ali pa si ogledate spletna mnenja. Drugič, pomembno je, da poznate cene profesionalca.

Z nakupom pri nas si zagotovite odlične cene ter hitro dostavo, hkrati pa vam obljubljamo najboljšo poprodajno podporo!

Piškotki za analitiko Piškotki za analitiko in trženje pomagajo lastnikom spletnih strani razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran tako, da preko platforme Google Analytics anonimno zbirajo in javljajo informacije, kot so število obiskovalcev spletnega mesta in najbolj priljubljene strani.

Na Altstore vam izkušeni prodajalci pomagamo izbrati prave komponente za vaš računalnik. Računalnik lahko tudi na vašo željo sestavimo, s čimer vam bomo zagotovili brezhibno delovanje. 

Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov.

V primeru, da ne želite uporabljati piškotkov na tem spletnih mest ali jih odstraniti, lahko postopek za to preberete spodaj. Toda odstranitev ali blokiranje piškotkov lahko rezultira v neoptimalnem delovanju tega spletnega mesta.

Na zalogi pri dobavitelju eighty,39 € V KOŠARICO Izdelek je na voljo v omejeni količini. Poskusite zmanjšati količino ali pa nas pokličite za več informacij.

3. Obvezni in neobvezni piškotki ter vaše soglasje 3.one. Podjetje za uporabo obveznih piškotkov ni dolžno pridobiti vašega soglasja (obvezni piškotki): Obvezni piškotki so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč.

Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporabnik uporablja, hranjenje piškotkov omeji ali onemogoči.

Na zalogi pri dobavitelju 790,94 € V KOŠARICO Izdelek je na voljo v omejeni količini. Poskusite zmanjšati količino ali pa nas pokličite za več informacij.

V kolikor s tem soglašate, vas prosimo da kliknete na gumb "POTRJUJEM". Za natančen opis in nastavitev rabe posameznih piškotkov, kliknite na gumb NASTAVITVE PIŠKOTKOV.

Vtičniki in orodja tretjih oseb, uporabljeni kot piškotki, omogočajo delovanje funkcionalnosti, pomagajo analizirati pogostost obiskovanja in način uporabe spletnih strani.

Pošlji Stran je zaščitena z uporabo reCAPTCHA. Veljajo pravilniki politika zasebnosti in splošni pogoji podjetja servis računalnikov jesenice Google.

Report this wiki page